The Flight of the Maxima

A Flight of the Maxima (TFM) a Sci-fi,a sötét komédia és a középkori kereszténység egy valószínűtlen fúziója.

Ez egy ingyenes barangolós számítógépes szerepjáték, ahol rengeteg változatos vidéket fedezhetsz fel, rendkívül sokféle, sokszínű emberrel találkozhatsz, és olyan dolgokat tehetsz meg, amelyek egy adott időpontban jónak tűntek, ám végül őrültség lett belevágni a kalandba!

A központi történet kezdetén a főhősöd iszonyű távol találja magát az otthonától és elkezdi útját, amely sok-sok dolgot élhet át, kezdve a rablásoktól egészen a tehénfejésig! ^^ A grafikája a 90-es évek végét idézi, de vannak, akik szeretik ezeket a játékokat, ráadásul mivel open-source, ajánlani tudom azoknak, akik szeretnének egy kis tapasztalatot szerezni egy ilyen játék felépítésében!
A játék futtatható Linux és a Windowsos környezetben is és tervbe van véve a MAC-es(eddig nem tesztelt) verzió is. A játék forráskódja és módosítása Open Source (BSD), ami azt jelenti,hogy bárki módosíthatja és terjesztheti a játékot szinte bármilyen módon.

Srécok akinek nincs pénze, látogassa meg a magyar nyelvű ingyenes szuper online games gyűjteményt! Akció, RPG, MMO, kaland, építős … stb sokan megtaláljátok majd a hozzátok valót, az egyetlent, aki végig kísér egész életeteken át….. 😀

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s