FIFA 2012 online

REDWOOD CITY, Kalifornia. – 2012. április 24. – Az Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) ma bejelentette, hogy az EA SPORTS™ UEFA EURO 2012™ digitális tartalomkiegészítő csomagként elérhető Észak-Amerikában és Európában azok számára, akik rendelkeznek az EA SPORTS FIFA 12 játék PlayStation®3 számítógépes szórakoztató rendszerre, Xbox 360® videojáték és szórakoztató rendszerre, vagy PC-re készült változatával.

Az EA SPORTS UEFA EURO 2012, a június 8-án Lengyelországban és Ukrajnában rendezendő 2012-es labdarúgó-Európa-bajnokság egyetlen hivatalosan licencelt játéka felidézi a bolygó egyik legnagyobb és legnézettebb sporteseményének minden izgalmát és feszültségét. A szurkolók kedvenc európai országuk színeiben versenghetnek a nemzeti dicsőségért a vetélytárs válogatottak ellen az UEFA EURO 2012 bajnokságon a csoportszinten, végigmehetnek a hirtelen győzelmekre alapozott kiesési fordulókon, végül pedig versenybe szállhatnak az UEFA EURO 2012 bajnoki címért.

Ma az EA SPORTS felfedte terveit, miszerint felkutatják a világ legjobb UEFA EURO 2012 játékosait PlayStation®3 és Xbox 360® konzolon. Az egyes konzolok két-két legjobb játékosát online selejtezők során választják ki, majd a győztesek találkoznak a bajnoki döntőn a kijevi Olimpiai Stadionban, néhány órával azelőtt, hogy hőseik kilépnének ugyanarra a pályára az UEFA EURO 2012 bajnokságért való viadalon. Részletek a http://www.ea.com/intl/football/1/euro12-tournament címen elérhetők.

Az EA SPORTS és a Coca-Cola Zero™ összefogott egy olyan online szolgáltatás létrehozására, mely a való életben az UEFA EURO 2012 selejtezők és bajnokság során kialakult történetszálakat beleszövi a játékba, hogy a szurkolók újraélhessék az igazi meccseken alapuló kihívások drámai pillanatait. A játékosok meccseket küldhetnek be, és szavazhatnak azokra, melyeket újra szeretnének játszani, mégpedig úgy, hogy ellátogatnak az EA SPORTS futballközösségbe a http://www.facebook.com/easportsfifa honlapon. A legtöbb szavazatot kapott kihívásokat hetente illesztik a játékba 2012. április 27. és július 5. között. A kihívásokban a játékosok tapasztalati pontokat szerezhetnek, melyekkel szintet léphetnek EA SPORTS Football Club profiljukkal.

Az UEFA EURO 2012 tartalmaz egy Expedition nevű új játékmódot is, melyben létrehozhatunk, menedzselhetünk és irányíthatunk egy saját csapatot más európai országok ellen, keresve a tökéletes stratégiát az európai dominanciához. Kijelölt kedvenc játékosunkat vagy egy FIFA 12 virtuális profit tehetünk meg csapatkapitánynak, aztán a legerősebb nemzeteket legyőzve megszerezhetjük a legkiválóbb focistákat az 53 ország legyőzéséért, Európa meghódításáért vívott küzdelemben.

Az UEFA EURO 2012 játékot a Burnaby, B.C. székhelyű EA Canada fejleszti. Az UEFA EURO 2012 besorolása „E”, azaz korhatár nélkül játszható, és PEGI 3.

Csatlakozz a hazai EA SPORTS futballközösséghez a http://www.facebook.com/easports.hu címen

Az EA SPORTS a világ élvonalbeli interaktív sportjáték-márkái közé tartozik. Rekordmennyiségben értékesített sportjáték-sorozatok és díjnyertes interaktív technológiák fejlesztője, emellett globális videojáték-versenyek rendezője és a digitális élményszolgáltatás úttörője is. Kínálatában a minőségi sportélményt olyan nagy sikerű szimulációk garantálják, mint a Madden NFL, a FIFA, az NHL®, az NBA LIVE, az NCAA® Football, a Tiger Woods PGA TOUR®, az SSX és a Fight Night.

Forrás: http://www.ea.com/hu/news/uefa-euro-2012-megjelenes

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s