Bahamarama- Farmerama

Gondolom mindenki szeretne többet megtudni a Farmerama új területéről, a Bahamarama-ról, ami új, egzotikus színt visz a farmerkedés hétköznapjaiba. Ez a sziget merőben új, és alkalmunk adódik megmutatni, hogy milyen fából is faragtak minket!

Farmerama logog

Farmarama Minden jog fentartva Bigpoint (http://hu.bigpoint.com GmbH számára

Milyen újításokkal találkozhatunk?

Trópusi sziget lévén természetesen adódik, hogy az új földrész új növényvilággal és állatfajokkal kecsegtet bennünket; A fák és vele együtt a szántóföldjeink is gyönyörű és színpompás külsőt kaptak.
Ami nekem nagyon tetszik az a saját normál farmtól teljes mértékben elkülönített, azaz független jutalom és tapasztalati pontrendszer.

Mi maradt a régi?

A fizetőeszköz, azaz a CSP (Csengő Pengő) megmaradt, így továbbra is ezzel a pénznemmel bonyolíthatjuk kereskedelmünket és fejlesztéseinket.
Az eredeti farmon jelen lévő Bölcs Tölggyel létrejöhető egyéni fejlesztés ezen a szigeten is megtalálható, mégpedig a Maja majmok szentélyének képviseletében.

Hogyan lehet eljutni a szigetre?

A Farmerama-ban eltöltött játékidő alatt alkalmunk nyílik a Bölcs Tölgy rúnáinak aktiválására. A szigetre való átjutás is ennek a feltétele. 50 csillaggal tudjuk aktiválni a Tölgy megfelelő rúnáját, mely feloldja számunkra a farmunk térképén található hajó ikont.
A hajóra kattintva azonban nem azonnal a szigetünk fog megjelenni, hanem egy térkép, melyen egy kincses sziget is látható lesz, ám ennek a felfedezését rátok bízom 

Milyen interaktív pontokkal rendelkezik a szigetünk?

Az újonnan meghódított területünkön található a hajóállomás, ahol a hajóra kattintva visszatérhetünk az eredeti farmunkra és szorosan mellette látható a kikötő, ami a gazdakörrel egyenlő. Emellett megtalálhatjuk az ültetvényest, ahol megismerkedhetünk az új trópusi növénytermesztéssel, és a sziget bal felső sarkában terül el az újdonságnak számító Maja Majmok Szentélye.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s