Bioschock

A GameFly szimpatikus akcióval hívja fel figyelmünket PC-s kliensének megjelenésére.

Andrew Ryan most foroghat a sírjában, mivel elveivel ellentétben sem dolgoznunk, sem megerőltetni nem kell magunkat, mégis learathatjuk az Irrational Games munkájának gyümölcsét: a BioShock első részét ugyanis ingyen, bérmentve és legálisan letölthetjük.

A GameFly sokban hasonlít a Steam-re: egy program telepítése után játékokat vásárolhatunk meg, tölthetünk le és próbálhatunk ki. A szolgáltató ma indította útjára PC-s kliensét, ennek örömére pedig ingyenessé tették a BioShock első részét. Egy gyors regisztráció után már be is illeszthetjük Ken Levine mesterművét digitális gyűjteményünkbe (a regisztráció során bankkártya adatokat is meg kell adni). Aki kedvet kapott hozzá, az látogasson el ide: GameFly BioShock PC letöltés.


Ne sírj, Apuci ezt is elintézte!

Remélhetőleg a klasszikus hangulatot a BioShock Infinite-ben is sikerül megteremteniük, vagy legalább felidézniük a készítőknek. A legutóbbi trailer elég korrektül sikerült, úgyhogy azoknak, akik megbarátkoztak a helyszínváltással, nincs okuk aggodalomra. Egyéb BioShock-os hírekkel, érdekességekkel mindenkit szeretettel várok az általam szerkesztett Magyar Rajongói Oldalon, a BioShock Centrumon!

Forrás:http://www.gamestar.hu/ingyenesen-letoltheto-a-bioshock-elso-resze.html

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s