Ice Age online

Láttátok a Jégkorszak mozifilmet? …..és… tetszett? Emlékeztek Motkányra, aki mindig a makkokat rejti el? Képzeljétek, most megjelent online játék verzióban is! Ráadásul magyarul és ingyenesen! Képzeljetek el egy Super Mario szerű játékot, csak sokkal több féle kaland van benne!

A Jégkorszak online játékra a Bigpoint magyar nyelvű oldalán lehet regisztrálni kb. 2 perc alatt teljesen ingyenesen. Anyukák figyelem! Ezt a játékot nyugodtan megengedhetitek a kisgyermekeiteknek, nincs benne semmiféle durvaság vagy lövöldözés, mint az akció játékokban vagy egyéb stratégiai játékokban! Az mmorpg játék világot is kerüljük az Ice Age Online során!

Miután beregisztráltunk, minden rendben, máris láthatjuk Motkányt, kiválaszthatjuk, hogy fiú legyen vagy lány, adhatunk rá némi öltözéket és indulhat a makkok gyűjtése! Szóközzel ugrunk, és a nyilakkal irányítjuk kis barátunkat. Ha szüneteltetni akarjuk akkor a az ESC billentyűvel megtehetjük. Ha bármelyik felkiáltójelre ráugrunk, akkor, hasznos infókat, tippeket kapunk a játékról, tehát nem kell félni, hogy semmit nem tudunk még, mindent elmagyaráznak. Ha bármelyik ellenség közel jön, egyből lenullázódik az összegyűjtött makkok száma, érdemes tehát kerülni őket, vagy hógolyóval megdobni! 😀

Az Ice Age egy kiváló online flash játék

A kövek makkokat vagy képességeket rejthetnek, érdemes neki fejelni mindegyiknek! A felkiáltó jelek mindent elárulnak, ha meguntátok, akkor felül a legszélső gombbal egyszerűen kiléphettek és máskor folytathatjátok a játékot! Szerezhettek barátokat is a fórumon keresztül, megoszthatjátok egymással tapasztalataitokat is!

Jó Szórakozást kíván

Andor bátya

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s