Blood Wars

Blood wars

A Blood wars rövid története: 2012-ben kitört a III. világháború. Tömegpusztító fegyverek sokasága tizedelte meg a Föld lakóinak számát. Ugyanakkor a civilizáció fennmaradt és a technológiai illetve biotechnológiai haladás meghozta gyümölcsét sok hasznos, és jó néhány halálos eszköz alakjában.
2019-ben az egyik helyi párt egy új nano-vírust kezdett el használni ellenségei likvidálására. Azt tervezték, hogy az adott genotípussal rendelkező társaikat kiírtják…és mint mindig, mindent tökéletesen nézett ki …az elméleti síkon. 24 órán belül a Föld népessége kevesebb mint 100 millió főre csökkent. Azon emberek többsége, akiket megtámadott a vírus gyorsan halt meg, mások fájdalmak és kínok között vergődve lelték halálukat, míg voltak akik …a nano-botok hatására agyatlan, vérszomjas vadállatokká váltak, akiknek csak egy célja maradt: a gyilkolás.
Ekkor még senki sem sejtette, hogy az emberiség leggonoszabb parazitája lesz a megmentőjük. A vámpírok, akik az emberi vérrel táplálkoztak, minden erőiket és persze ravaszságukat egyesítve, az első és az utolsó közös erőfeszítésükkel hadseregbe tobzódva elnyomták a mikroszkopikus gyilkosokat.
Különleges zónák, későbbi nevükön városok alakultak a vámpírok akciójának az eredményeként,amely lehetővé tette, hogy az emberek félelem nélkül és békésen élhessenek. A védőgátakon túl parlagon heverő hatalmas területek maradtak, ahol csak őrültek bolyongtak keresve az elfeledett tudást és ismereteket, amelyekkel egy napon visszaszerezhetik a Földet.

De ki mondta, hogy nem te vagy őrült? Biztosan teljesen épelméjű vért inni minden nap reggelire ebédre és vacsorára …

Próbáld ki ezt a játékot, és megkaphatod rá a választ!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s