FIFA’12 EA Sports

Gyermekkorom meghatározó számítógépes játékai a FIFA (akkor még ’99) játékok. Óriási focilázban égtünk a haverokkal és bátyámmal. Megtanultuk a a nyilakkal irányítani a játékosokat ill. az A,S,D,W,Q és E gombokkal a lövéseket, cseleket, védéseket és hipp-hopp eltelt a nyári szünet…

Fifa 2012, sajnos ingyenes online változatban még nem elérhető

Az ingyenes online játékok között sajnos még nem elérhető

Külön élmény volt, hogy bajnokságokat, kupákat játszhattunk létező csapatokkal és játékosokkal, valódi helyszíneken. Ez ma sem változott sokat, a grafika egyre élethűbb, többféle kameraállásból visszalassítják góljainkat, a közönség is bíztató a kommentátorok már magyarul is tudnak. Hajdú B. István és Faragó Richárd olyan beszólásokat nyomnak, hogy fekve röhögünk rajta haverjaimmal. Azóta bevallom egyet-kettőt mi is használunk de csak szigorúan a megfelelő környezetben.

A karrier módban saját játékosunkból csinálhatunk világsztárt saját képmásunkra és hasonlatosságainkra, megnyerünk egy-két kupát, bajnokságot és már jönnek is a nők zsákszámra. A legkirályabb újítás az egészben amíg tölt a játék egy meccs előtt, addig gyakorolhatjuk a kapura lövést így lekötik hiperaktív figyelmünket az amúgy beton hosszú 1 percre, ami mint tudjuk ilyenkor kegyetlen!

A FIFA játékok egy szerelem, de ez végig kísér életed során egészen a sírig, sohasem hagy cserben és nem felesel…

Akiknek nincs pénze megvenni ezt a Fifát, azoknak a Power Soccer ingyenes jatekot ajánlom, gyors és egyszerű a regisztráció, és nagy élményt nyújtó szórakozás. További hasonló online vagy mmorpg játékokért látogassátok meg a Bigpoint magyar nyelvű honlapját!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s