Damoria varázslata

Elképzelted már a magyar népmesék olvasása közben, hogy milyen lehetett Mátyás kirány bőrébe bújni? Elindultál az úton egy álruhában és bejártad a birodalmadat, hogy megnézhesd, hogyan élnek az emberek a birodalmadban, hogyan kereskednek, mire vágynak?
Damoria világában mindezt átélheted, ugyanis a játékba belépve a középkorban találja magát az ember. Persze a sikerért tenni is kell. Építsd meg a saját váradat és közben tervezd a jövőt, hogy mit is szeretnél megvalósítani birodalmadban?

Damoria világa téged is elvarázsol az ingyenes online játékok világában

A stratégiát többféle módon megválaszthatod, ugyanis a kereskedelem fejlesztésével virágzó gazdasági korszakot teremthetsz birodalmad lakóinak. Ha viszont inkább a spártai mintát választod a terjeszkedéssel és a hódítással is mesés kincsekre, földekre és persze dicsőségre tehetsz szert. Fontold meg jól, hogy mit szeretnél tenni és valósítsd meg álmaidat ebben a kiváló mmo játékban.
A jó király ismérve az, hogy nem csak a birodalmán belül, hanem azon kívül is helytáll, így neked is feladatod lesz, hogy jó kapcsolatokat építs ki szomszédjaiddal és szövetségeseket szerezz, hogy nehogy arra ébredj egyik reggel, hogy a kastélyod, országod úgy omlott össze az ellenség kezei által, mint Korda Gyuri vérkeringése a 2-es pár all in-re hívásával.
Jelenleg tízféle vár és 16 különböző épület szolgáltatja Damoria világának a repertoárját, azonban a fejlesztők folyamatosan gondoskodnak az újabb és újabb kiegészítőkről, ezzel is élővé téve ezt az ingyenes játék-ot. Na mit gondolsz, kezdődhet a játék?

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s