Piratestorm

A mai napon a Piratestorm nevű online játékra esett a választásom, mivel egyik kedves ismerősöm ezzel kezdett el nemrégen játszani és azt mondta “egy igazi kalóz élményt” nyújtott számára a játék. Kíváncsi leszek, hogy a kezdeti lelkesedés, amely általában minden jobb minőségű játékra jellemző, megmarad-e vagy ez a játék is a feledés komályába fog merülni. És most röviden egy kis bemutatás magáról a játékról!
Azingyenes játékok között meglehetősen nagy népszerűségnek örvendenek a kalózos témájú játékok. A Pirate Storm tengerein kemény csaták zajlanak a hegemónia megszerzéséért és bizony rátermettnek és villámeszűnek kell lennie az embernek, ha helyt akar állni a kalózok kegyetlen világában.
A küldetéseken belül harcolhatsz legénységedért, legendás szörnyeket tűzhetsz kardod élére majd az így megszerzett kincsekből fejlesztheted a flottád! Mindezt megteheted egyedül is magányos vadászként vagy barátaiddal klánba verődve. A lényeg, hogy vezesd sikerre hajódat a határtalan messzeségben!
A stratégiai játékok menete szerint itt is folyamatosan fejlődve érhetsz el újabb területeket, ugyanis a 3 óriási területre felosztott térképen belül 12 színes pályán bonthat az ember vitorlát.

Íme a játék bemutatója:

És nézzük, hogy a klánok, hogyan mutatkoznak be

És végül egy Halloween-i videó:

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s